29.7.09

Plop.

Voiko aivosolut vaan hävitä päästä? Ihan jälkiä jättämättä? Esimerkiksi valua korvasta ulos vaan, että plop.plop.plop. Kaikki, siis aivan kaikki asiat ovat vaatineet sietokyvyn rajoilla kulkevaa ymmärrystä tänään. Niin kuin nyt esimerkiksi mustekynän käyttö ja muu sellainen hankalampi homma. Piti tehdä yksi simppeli exceltaulukko ja ihan kokonaista tunnin nyhräsin sen kanssa ja kun katsoin lopputulosta en tajunnut yhtään, että miten helvetissä olin saanut siitä niin sekavan. Asian ydinhän siitä ei selvinnyt ollenkaan tai ehkä joku ydinfyysikko olisi saattanut päästä jyvälle, mutta kun käyttötarkoitus oli ihan arkipäiväinen, niin onhan se fiksua, että siitä ei saa itsekään mitään tolkkua.

Onkohan käyttöohjeiden laatijoilla tämmöisiä hävinneiden aivosolujen päiviä?

Varmaan pitää kaivaa keittokirja esille ja tarkistaa miten keitetään perunat. Just nyt ei tunnu siltä, että osaisin sitäkään. Loput ruokapöydäntuolit tuli sitten tänään ja -hahhaahaa- pitäisi koota ne. Toki saan niistäkin jalat ruuvattua jotenkin väärinpäin. (Tästä muuten tuli noin vain mieleen, kun yritin kurkkia Been kurkkuun-kun oli se angiinaepäily-niin en löytänyt taskulamppua mistään ja meidän porakoneessa on lamppu vakiovarusteena, niin oli Ukon mielestä kuulemma vähän hurjan näköistä tohtorointia... Porakone vaan suuhun ja sano nyt sitten kunnolla AAAA!)

Että silirimpsistä vaan. Jos seuraava kirjoitus alkaa jollain sössötyksellä, niin arvaattekin varmaan, että loputkin on plop.plop.plop. hävinneet.

S.A.

6 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Miten olisi pienet nokoset...? :)

Porakone kuulostaa oivalta työkalulta kurkun katseluun, ei tarvitse kitarisoja enää leikata.

Stansta kirjoitti...

Hih, Epsookin väittää hukanneensa reseptin kahvin keittämiseen -vai voisiko kyse olla siitä, että minä keitän parempaa kahvia..? :D

Porakone kurkkuun? Ei sieltä varmaan enää angiinaa sen jälkeen löydy. Jos ei paljon muutakaan. Aika falsetti aaa ehkä...

liskonainen kirjoitti...

Alkaa susikairassa kuulostaa vähän vaaralliselta. josko jättäisit porakoneet ja muut vermeet ihan vaan ammattilaisille... ehkä?

Eeva kirjoitti...

Heeeiiiii, semmonen on oikeasti olemassa kuin raskausajan dementia. Hiton raivostuttava tila oli mullakin se joka raskaudessa, eniten kuumottaa kupolia se, että tila on jäänyt päälle!

Mutta näppärästi keksit kyllä sen porakonejutun.

:D :D

TaiNa kirjoitti...

I'am back! ;) Harmi että mejän rehvit jäi tänä kesänä toteutumatta, koitin kytätä sähköpostia mahdollisuuksien mukaan siellä korvessa, josko Akka olisi laittanu mailia. :) Onkos siellä ollu hyvä kesä?

Hehkuvainen kirjoitti...

Kekseliäs luonne kiertää kyllä dementiankin aiheuttamat ongelmat! :)