23.7.09

Hippimamman harakiri.

Voihan röhönauru:D Googletin kantoliinajuttuja ja nyt en valitettavasti löydä enää sitä sivua, missä oli ohjeita tyyliin: Sidonta on liian löysä, jos lapsi meinaa tipahtaa tai lapsi roikkuu liian alhaalla. Vastaavasti sidonta on liian tiukka, jos kantaja ei pysty hengittämään.
Ohjeet oli kyllä varsin perusteelliset, ei siinä mitään, mutta silti *tyrsk*. Ehkäpä minä kuitenkin päädyn ihan siihen perinteiseen rintareppuun, olisihan se noloa, jos sitoisi itsensä hengiltä.

Sokerirasituskokeen läpäisin puhtain paperein. Hyvä minä! Hyvä minun elimistöni!

Tupu, Hupu ja Lupu uivat/räpivät/melskasivat järvessä eilen 5 tuntia (tästä syystä eiliselle aiottu siivous on edessä tänään)! Jos nyt vähän jätkiäkin väsyttää, niin väsyttää kyllä uimavalvojiakin*haukotus*! Jääkaappi aikoi yöllä vinkumaan häiriötä-ohjekirja-niin missä!? Hiljeni se aina puoleksi tunniksi, kun käytti ovea auki, mutta teki kyllä mieli vetää johdot seinästä! Täytyy tutkailla mitä se herjaa. Varmaan taas joku koirankarvasyltty siinä sulkuanturin tuntumassa.

Tämä oli tämmöinen pikainen aamuhöpötys. Nyt on pakko alkaa siivoamaan! Aa on jo ryhtynyt tuumasta toimeen, eikä äidin sovi näyttää huonoa esimerkkiä haukottelemalla tietokoneella! Illalla sitten jämerämpää postausta! Mitä aurinkoisinta ja toimeliainta torstaita!

S.A.

7 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Juu, aurinko tuolla ulkona paistaa, mutta blondi pykii koneella ja verhot ovat kiinni... :( Joskus näinkin, ei sentään ihan joka päivä.
Hyvä kun testitulokset olivat parhaat!!!
Kukahan täällä siivoaisi..?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea loistaville testituloksille! Ikävä sinua ! Ihanaa kesänjatkoa!!!

Turkinmatkaajaystävä

Sipulix kirjoitti...

Mun siskokulta ei uskaltanut kokeilla kantoliinaa, kun sen mielestä se solmu on liian vaikea :DDD että et taida olla ainut epäilijä...

Susikairan akka kirjoitti...

Stansta:) Ilman huonoa omaa tuntoa välillä saa ja pitääkin olla sisällä ja tekemättä mitään järkevää/hyödyllistä!


Turkinmatkaaja:) Ihana kuulla sinusta! Oletteko käyneet itärajan tuntumassa?

Sipulix! Siskollesi terveisiä, että pidetään me epähipit lippu korkealla! Onhan se ihan kummallinen ajatus, että 5 metriä kangasta pitäisi kieputtaa itsensä ympäri ja lapsikin sinne jonnekin vielä sekaan. Vähemmälläkin saa itsensä näyttämään makkaralta;D

Sanelma kirjoitti...

Mää taas tykkäsin kantoliinasta kovasti. Suosittelen.

Mulle ainaki sopi paremmin kuin rintareppu, esikoisen kanssa käytin sitä, keskimmäiselle hankin sit liinan enkä sen jälkeen enää reppua tarvinnutkaan.

Muutama perus-sidonnan ku opettelee niin niillä pärjää!

Susikairan akka kirjoitti...

Sanelma:) Kun en noista liinoista juuri mitään ymmärrä, olisiko minkälainen sitten hyvä? Itsestäni tuntuisi trikoinen tai sitten semmoinen valmiiksi pussimallinen kätevältä. Sitten taas joustamattomat pitkät liinat näyttäisi olevan jotenkin suosituimpia. Onpas vaikea maailma tuokin, jos ne kestovaippailutkin on mulle aivan hepreaa :O

Sanelma kirjoitti...

Itselläni on kankainen, kudottu.
Siihen kun opettelee sen kietaisuristi-sidonnan niin sillä pärjää pienen pienen lapsen kanssa ja isommanki. Just tuossa vastikään oli mun 2,5v sidottuna tuolla mallilla selkäpuolelle ja tosi hyvin keikku mukana.

tuolla: http://www.kantoliinakanava.fi/kantoliinakanava/tekstisivu.tmpl?navi_id=391
on hyvä kuvallinen ohje siihen.

Itse kyllä laitan niin että sidon ensin valmiiksi ja sit vasta laitan lapsen kyytille.
JOs hankkii trikooliinan niin sen saa sitoa aika tiukaksi, kun se joustaa, kudotuttuun liinaan pitää jättää pikkuinen vara lapselle. Mutta kokeilemalla oppii. Sitomistahan voi opetella ennen lapsen syntymääkin vaikka nuken kanssa ;) Kokeilet ensin laittaa sen vaikka sille miehelle joka teillä asuu :)

Mää kyllä suosittelen, vaikken fanaatiisesti asian puolestapuhuja olekaan.

(ps. mulla jäi ne kestovaipat kokeilematta kun niitäkin on niin miljoonanlaisia mutta tuolta:

http://www.pikkuvarpaita.blogspot.com
sais hankittua ainakin semmosia jotka on kaverit käytännössä todenneet hyväksi. )