14.7.09

...(otsikko)...

Väsyttää. Ihan kunnolla. Öisin valvominen klo. 03-05 ei ainakaan helpota tilannetta. No, onpahan ainakin laatuaikaa kahden kesken Deen kanssa;D Jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin Dee tulee heräämään samaan aikaan sitten, kun on tullut mahasta. Aiemmin omat raskaudenaikaiset yöheräilyt ovat rytmittäneet myös vauva-ajan.

Kun on ottanut tavaksi ottaa lapset mukaan kaikkiin arkiaskareisiin, niin yleensä se on hauskaa, mutta tänään olen ollut niin tahmealla tuulella, ettei edes Ceen suosiollinen avustus porkkanoiden kuorimisessa ilahduttanut pätkääkään. Lähinnä ärsytti siivota puolet keittiön seinistäkin, kun ne kuoren roippeet lenteli minne sattuu. Voi sitä huutoa, kun keräsin kuoria roskiin ja Ceen omatekemä "ruoka" (eli vettä, tiskiainetta ja perunoiden ja porkkanoiden kuoria) tuli julmasti hävitettyä. Hyvänä päivänä olisin antanut hämmentää altaassa niin kauan kuin poikaa olisi kiinnostanut.

Aa oli imuroinut aamulla koko talon, se oli iloinen yllätys:) Tavaroitahan hän ei juuri siirtele, eli jos lattialla on sukka, niin voi kyllä imuroida siitä sukan ympäriltä, mutta ei siirrä sukkaa tai vie sitä pyykkiin. Vaan mitäs pienistä, kun nyt rohkeasti kuitenkin tarttuu imuriin.

Viikonloppuna olisi tuplabuukkaus; polttarit ja ne miehen kaverin 50-vuotisjuhlat. Enkä totta puhuen jaksaisi lähteä kumpiinkaan. Täytyy yrittää motivoitua tai keksiä joku uskottava tekosyy tai lähteä pakosalle.

Ei maar. Koska ei ole mitään järkevää sanottavaa, eikä sanatkaan luista yhtään, niin taitaa olla parempi päättää raportti tähän ja alkaa heittelemään merkitseviä katseita kaikkiin elollisiin olentoihin, jotka uskaltavat tulla metriä lähemmäs minua.

S.A.

Kävin muuten ensimmäistä kertaa paikallisen leipomon myymässä. Ostin kaksi lihapasteijaa, hevosenkengän (paljon suklaata päällä), kaksi ruisleipää (100% ruista), suuren kinuskileivoksen, ison munkkirinkilän, 0,5 litran pepsin ja pari erilaista pikkuleipää. Maisteltiin vähän kaikki kaikkia ja todettiin oikein herkullisiksi. Eikä maksanut kuin 10 €. Ei paha ollenkaan. Sattuupa tuo myymälä olemaan Ceen varahoitopaikan lähellä ja aukeaa aamuisin jo kahdeksalta, joten voi olla, että joudun kurvailemaan aamuisin ennen töihin menoa herkkuostoksille:P Nams!

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

10 euroa? Kaikki tuo?!? No jestas sentään. Melko halpaa. :)

Susikairan akka kirjoitti...

Ne ruisleivätkin oli siis oikeita semmoisia isoja reikäleipiä. Ja hyviä! Vain 0,80 senttiä!

Minz kirjoitti...

Haa, teillä on plikka-kakkonen. =o) Meillä mennään muuten samaa rataa, paitsi toisinaan on ollut niin tehokkaalla päällä imuri, että ne huoneen keskellä olleet sukat ovat imaistuneet sujuvasti sinne imurin syövereihin. KERRAN yritettiin sitä sieltä onkia pois. Oli meinaan niin pölyinen, ettei siitä olisi hevillä enää sukkaa tullut, niin roskikseen meni...

liskonainen kirjoitti...

jaa, tuulallako kävit?

mene vaan niihin juhliin, josko vain tämä päivä oli tahmea? jos vaikka siellä kairassa olikin vielä maanantai?

halaan vielä kun yletän...