11.7.09

Lauantai-illan huumaa.

Hih:) Grillin luovuttaminen kävi helpommin kuin arvasimmekaan. Isäntä ei ollut mökillään, joten kasasimme grillin käyttövalmiiksi ja poistuimme vähin äänin paikalta.

Aan veimme kaverinsa mökille Aan antamilla ajo-ohjeilla: "16 kilometriä tuota tietä tai sitten se oli yhdeksän. Sitten piti kääntyä oikealle tai vasemmalle. Sitä tietä sitten ... olisko ollu kilometri? Se tie oli kuitenkin Kaisaniementie..." Kun lopulta löysimme Kaihlaniementielle, olimme ajaneet yhtä tietä 6 kilometriä, kääntyneet vasemmalle ja ajaneet 9 kilometriä ja kääntyneet vasemmalle ja ajaneet kaksi kilometriä. Tuli se mainos mieleen, vai mihin se oli?!

Mantsikoita perattiin laatikollinen ja tuli muutama maisteltua. Ehkä puoli laatikkoa? Huomenna sitten rippijuhliin ja voileipäkakun kimppuun, nams! Olen saanut jo esimaistaa savuporotäytettä, joka oli taivaallista!

Läheisellä jäähallilla on jotkut festivaalit ja luultavasti noin kahteen asti yöllä saan sängyssä lauleskella taustabändin kera. Sen verran hyvin kuuluu soitto tänne sisälle asti:) Vaan eipä mene rahaa sisäänpääsymaksuihin eikä tarvitse meikata, kun voi ihan kotona kuunnella illan esiintyjät!

S.A.

1 kommentti:

Aimo kirjoitti...

Mahtaa olla mukava yllätys :) Kerrohan sitten, mitä lahjasta oltiin mieltä.