8.7.09

Kesätöitä ja muuta höpötystä.

Aa jäi nukkumaan, kun lähdin Ceen kanssa hoitoon ja töihin. Häthätää olin ehtinyt kipata Ceen (joka tyytyi kohtaloonsa huutamatta tänään, jeijei!!) hoitoon, kun Aa soitti ja kertoi olevansa menossa kesätöihin. Olin aika lihavoituna kysymysmerkkinä (?). Että siis minne? Ensimmäisenä tuli mieleen, että kohta on Susikairan poliisilaitoksen varastot pullollaan löytötavaroita... jannut vievät sinne kaiken, mitä ei ole pultattu maahan tai seiniin kiinni. Ei olisi mitenkään tavatonta.

No kesätyö olikin apupoikana markkinoilla. Poika oli eilen käynyt alustavasti kysymässä ja markkinamies oli sanonut, että tänään voisi olla töitä tarjolla. En tiedä oliko markkinamies miettinyt ihan loppuun asti, kun oli sanonut, että: "Tule hyvissä ajoin." Ja Aa oli paikalla 8:30. Voin kuvitella, kun poika kolistelee kojuja ja mahdollisesti herättää kaikki markkinamiehet ja
-naiset. En tiedä pitäisikö olla hyvillään vai huolissaan? No onpahan todellakin oma-aloitteinen poika.

Sitten ihan muuta hömpänpömppää. Kuten ehkä olette huomanneet, niin Akka ei tarvi kovin kummoisia juttuja, joista huvittua. Huomasin tässä vasta, että Susikairan ruumisauton rekkarin kirjaimet on FBI. Kuulostaa aika hurjalta, jos FBI:n miehet tulee hakemaan...

Ja vielä toinen pöljyys. Kun nyt äidit ovat alkaneet ottaa toosastaan kuvia ja laitelleet niitä kaikkien pällisteltäviksi, niin jossain oli kirjoitettu, että voihan sitä vertaistukea pyytää gynekologiltaankin. Ai siten, että pyytää gyneä näyttämään ensin oman värkkinsä, ennen kuin näyttää itse omansa. (höhhöööhöö;D) En nyt ota sen kummemmin kantaa siihen, onko minusta viisasta laittaa alapäänsä kuvia nettiin vai ei.

Silirimpsis, jatketaanpa taas myöhemmin näitä elämää suurempien asioiden pohtimisia! Mainiota keskiviikkoa!:)

7 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Varsin omatoiminen poika sinulla :)

Hanni kirjoitti...

Ihana Aa :) Toivottavasti ei käy kuten mun ex-miniän torimyyntikeikan: isänsä oli myymässä Hesan Kauppatorilla vaatetavaraa torimyyjänä ja miniä, joka oli silloin 6 v, oli isänsä mukana. Isä meni käymään vessassa ja jätti tytön siksi aikaa kojua vahtimaan. Kun hän tuli takaisin, oli tyttö myynyt paitoja kolminkertaisella hinnalla, sekä altaan telttatuolin kiskurihintaan. Varsinainen kauppias. Miten mun tulee aina omia tarinoita täällä mieleen ja ne pitää lörpötellä ylipitkiksi kommenteiksi? Poistun täten.

Villikissa kirjoitti...

On pakko myönttä, että sinulla on niin reippaita ja omatoimisia poikia. Tulevat varmasti menestymään maailmalla:)

Jane kirjoitti...

Kiitos, tykkään nauraa :D

Toivottavasti niitä pimppagallerioita ei ala olemaan blogihin linkitettyinä. Minä ainakin skippaan.

Ja reipas poika, torimyynnistä saa yleensä mukavia kokemuksia :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Onpa tosiaan omatoiminen poika, varsin hienoa! Ja ihan paras rekkari on FBI :D. Kyllä kannattaa huvittua pienistä asioista, niin saa enemmän hupia.

Sipulix kirjoitti...

Muista varottaa etukäteen jos olet aikeissa laittaa TOOSA-kuvia tänne :DDD (meilläpäin toosa on radio) :D

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommenteista:)

Hanni: Jatka vain muisteloita, niitä on niin kiva lukea!:D

Sipulix: Ei pelkoa, minun "radiotani" ei kuvata, eikä etenkään kuvia levitellä netissä! :D:D:D