10.7.09

Bileet! Serpentiiniä ja pelleneniä!

Liskonaisen blogi täytti eilen vuoden. Kävinpä aamusella tarkistamassa vanhan blogin ensimmäisen kirjoituksen päivämäärän ja hupsistakeikkaa! Minunkin "blogiura" on kestänyt vuoden. Tänään siis vuoden ja yhden päivän blogannut hämmästelee täällä miten aika on mennyt niiiin nopeasti ja mitä kaikkea matkan varrella on sattunut. Tekstejä on näpytetty yhteensä 341 (eli melkein yksi päivässä!!!) 258 niistä on täällä bloggerin Katastrofialueella, 14 vanhaa jupinaa Rähinälaatikossa ja 69 alkutaipaleen jutustelua Vuodatuksessa. Google analytics (asennettu tammikuun 30. päivä) on bongannut 1034 yksilöityä kävijää! Kävijäuskollisuus (yli 200 käyntiä) 25 % ja vain kerran piipahtaneita 21 %, loput 54 % ovat käyneet useammin kuin kerran ja mutta vähemmän kuin 200 kertaa. Keskimäärin sivustolla on kulunut aikaa vähän päälle 4 minuuttia.

Kaikenmoista mukavaa tämän bloggauksen myötä on sattunut. Esim. yksi Latvilainen tyttö kysyi minulta Fröbelin palikoiden Jumppalaulusta (oli päätynyt sivuilleni googlettamalla pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat). Tämä tyttö halusi opettaa hassun suomalaisen laulun ystävilleen. Oli kuullut sen suomenkieliseltä opettajalta jollain luennolla. Näin sitten tönkköenglannilla ja youtuben avustuksella saatiin Fröbelit hauskuuttamaan opiskelijoiden illanistujaisia Latviaan.

Vaikka juuri ketään teistä en tunne oikeassa elämässä, niin silti tuntuu kuin tuntisin kuitenkin. Aamu ei ole mikään oikea aamu, jollei aamukaffella saa katsella Hiirosen emännän tiluksia ja eläinkatrasta. Joskus sitä ihan hämmentyy, kun Hiirosilla paistaa aurinko ja kun itse lähtee t-paidassa koiraa pissattamaan, niin täällä sataakin vettä kaatamalla.

En oikein osaa sanoa, miksi aloitin tämän blogin pitämisen? Ei kai siihen mitään erityistä syytä edes ollut. On vain hauskaa kirjoittaa jotain pätkiä näistä "ruuhkavuosista" ylös. Ja täältähän voi kysyä apua, jos jokin mieltä askarruttaa:)

Tämän kirjoituksen loppuun sopii kuin sormi nokkaan tämä Löökiköökistä ja Pellon pientareelta saatu tunnustus (kiitos:)):The "Love Ya" Award states: These blogs are exceeding charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers. Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award.

Sydämen saa mukaansa jokainen ja vaikkei sitä omalle tontille raahaisikaan, niin ottakoon sydämellisen ajatuksen matkaansa kuitenkin!

Terkuin:

S.A. ja kirjoituksiini aiheita auliisti antaneet Aa, Bee, Cee, Dee (ja jos apiloihin on uskominen niin Ee ja Äffä ja Gee *o-ou!*), Ukko ja Remu.

13 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Onnea, onnea 1-vuotispäivän johdosta... vaikka olenkin ns. tuore lukija blogissasi, niin palaan tänne yhä uudelleen ja uudelleen lukemaan mukavia,askarruttavia, tutunoloisia ja mieltä ilahduttavia hyväntuulen juttuja...tästä on hyvä jatkaa samaan malliin meidän kaikkien ystävien ilahduttamista!
Vielä kerran onnea!!!

Pellon pientareella kirjoitti...

Onnea onnea onnea vaan! Kiva kun ilostutat meitä tällä hauskalla ja viisaalla blogilla. Ja ihanan huima tosiaan tuo postausmääräsi, nautintoa! Kiitokset täältä.

stansta kirjoitti...

Onnea, onnea, ooon-neee-aaa....1-vuotiaalle!!! :)

Nana kirjoitti...

Onnea!! Täällä on aina mukava käydä, saa hymyn ja hyvän mielen :)

liskonainen kirjoitti...

hah!
no mutta mehän ollaan sitten ihan samanikäiset.

onnea ja tulevaisuutta meille ja teidän aakkosille.... åke, ärgyl(hercule, fon.), örjan...?

hitto! taas unohdin sen sen sanahirviön... a-b-i-l-l, noin. nyt läks.

Aimo kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Hanni kirjoitti...

Onnea, onnea!! Kerrankin olen jossain porukassa nuorempi muita :) Muistan muuten, kun sattumoisin eksyin Susikairaan ensimmäistä kertaa, ja meinasin tuolilta tippua, kun kuin tarinaa sun hiuksien värjäyksestä. Se oli vielä Vuodatuksen puolella. Pitäisi oikeastaan kaivaa se esiin, löytäisinköhän ensimmäisen käyntini Susikairassa... olen sitten täällä sen jälkeen hypännytkin :)

Hanni vielä: kirjoitti...

Ei sinne vanhaan blogiin niin vaan mentykään, sehän onkin salasanan takana... nolona hipsin sieltä pois.

Hanni vielä osa 2 kirjoitti...

Nyt se on tarkistettu: eka kommentti kirjoituksiin vanhassa blogissa ei ollutkaan se hiustenvärjäysjuttu, vaan 30.8. kirjoitetun postauksen perään. Niin ja sitten piti tietenkin jääv
dä lukemaan niitä vanhempiakin tekstejäs. Tässähän tää ilta vierähtää.

Minz kirjoitti...

Voi miten se aika menee! Onneksi olkoon yksivuotiaalle blogille! =oD Täällä on ollut ilo seurata ruudun toisella puolen teidän vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää - lennokasta kirjoitustyyliäsi tulee ikävä, jollei ehdi säännöllisesti käymään. Ja pysyn seurassanne taatusti jatkossakin! =oD

Eeva kirjoitti...

Onnea onnea!!!

Tämä sun blogi on aivan pakko kurkata, kun koneen avaa. Vaikkei muuta tekisi, laskujen maksukin jää toiseksi, niin täältä saa aina hyvän mielen! Kuten minä ja monet muut ollaan sanottu, on siinä rouvalla sana hallussa :)

Eeva kirjoitti...

Niin siis ei laskujen maksusta hyvää mieltä saa... äh... taas meni putkeen mun kommentti...

:D :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Onnittelut ensimmäisestä vuodesta ja hurjasta postausmäärästä! Jatkahan samaan malliin :).