28.7.09

Nopeasti kohokohtia.

Ai samperi. Iskias juilii ihan pärkkeleesti. Niin miten sitä sitten yrittäisi tämän rantapallolisävarusteen kanssa pyöristää selkää? Olisikohan jollain hierojalla semmoinen hierontapöytä, jossa olisi kaksi reikää? Toinen naamalle ja toinen mahalle.

Tein rahkapiirakkaa ja unohdin sen sitten uuniin. Tulipa musta. Vaan mitäpä ei saa tuunattua syömäkuntoon litralla tuoreita mansikoita ja purkilla kermaa? Syötiin se. Pojatkin kehui (kun eivät nähneet sitä mustaa pintaa sen kerman alta).

Viiden kilon mansikkalaatikosta saatiin pakkaseen asti semmoinen kilon verran. Laaduntarkkailua täytyy harjoittaa:) Jos tästä tulee närästystä, niin sanonpa vaan sen, että oli kyllä sen arvoista! Kestän sen kuin mies.

Kosteus% sisätiloissa on 54. Jokseenkin nahkea olo.

Sitten vielä kaikella hellyydellä tämän päiväinen työpuhelu:
"Tää ei toimi, ei mee nettiin!"
"No mitä siinä nyt lukee?"
"Ootas minä katson... tässä lukee, että: g-o-o-g-l-e."
"..."

S.A.

9 kommenttia:

Sanelma kirjoitti...

Isommissa puljuissa (joissa toimii monta hierojaa) on monesti semmonen istumapenkki, jossa voidaan hieroa jos oot raskaana. oon ite käynyt paikallisella ja saanu apua.
Eivät taida kuitenkaan tohtia hieroa alaselkää-

Hanni kirjoitti...

Tuosta työpuhelusta: en se mie ollut! Mutta olisin voinut olla :P

liskonainen kirjoitti...

miten tässä nyt nukut kun naurattaa taas ihan simona!

jaana kirjoitti...

Tuli vaan tuosta hieronnasta mieleen että synnytin toisen lapseni ns. tandem-tuolissa ja se oli taivaallinen kokemus sen vuoksi että mieheni istui selkäni takana synnytyksen loppuvaiheen ajan. En tiedä onko niitä enää edes käytössä, tyttäreni on kohta 14...;)

Rentouttavia päiviä sinulle!

Sipulix kirjoitti...

Täh? Sun puhelut on kyllä parempi kun mitä mulle tulee... :DDD

vilukissi kirjoitti...

Päästäpäs kylmää vettä suihkulla siihen iskiaskohtaan...aloita rauhaisasti ja kylmennä asteittain, se helpottaa. Saunaan et saa mennä. Vai että google ...heehhe

Stansta kirjoitti...

Toivottavasti iskias helpottaa pian! Hieronnalla tai ilman. Vai g.o.o.g.l.e., heh heh... :DDD

Eeva kirjoitti...

Semmosia pöytiä on olemassa, missä maha mahtuu olemaan. Kiropraktikoilla ainakin, jos kovin pahaksi äityy. Mutta hyvä jos vilukissin neuvolla jo helppas. Mä kyllä käytin lämmitettyä viljapussia, ihan väärin siis vissiinki :o

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi millainen puhelu :D.