3.7.09

Välirähinät.

Perskeles! Jos siitä Ceen pepusta pitää raapia sitä höttöä pois, niin miksei sitä voi sanoa tämmöiselle keskivertoa pöljemmälle Akalle??? Kun ma ja ke käytiin siellä hoitajalla, joka laittoi rasvat ja laput ja sanoi koska ne pitää tulla vaihtamaan, niin tänään eri hoitaja sanoi, että sitä haavaa olisi pitänyt suihkuttaa ja raapia. Wooot? Ja kuulemma se rasva annetaan kotiin, jotta voi sitten suihkuttelun ja raapisen jälkeen rasvata sen. Voi faksi. Tästä seurauksena se, että huomenna pitää mennä sen tämän päiväisen hoitajan luo klo. 14 ja kaverin häät alkaa klo. 16 eli voin jo valmiiksi kertoa, että suattaapi tulla jonninmoinen kiirus. Niin ja edelleenkään ei sitä rasvaa taikka reseptiä kyllä kotiin saatu.

Repii persettä, ihan kirjaimellisesti XO

Kunhan saan illalla kameran taakse kuvaajan, niin esittelen sen mekon, jonka tein sinne häihin. Nyt kannattaa jo valmiiksi keksiä kaikkia ihkuja kehuja ja ylisanoja- olen tänään allerginen kaikelle negatiivissävytteiselle. Nih.

5 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

Olen ihan satavarma, että se sun mekkosi on ihan tautisen hieno! Älä nyt peruuta sen kanssa mihkään grilliin tai muuhun arveluttavaan tahi sotke sitä millään rasvalapuilla tms. C:n pepulle viileitä ja parantavia terveisiä! Muutenkin turvallista ja leppoisaa viikonloppua kaikille susikairalaisille!

Hanni kirjoitti...

Sanon jo etukäteen että voi herranen aika, miten HIENON mekon oletkin OSANNUT tehdä. Lisää tulee sitten kun näen sen mekon.

liskonainen kirjoitti...

voi rakas irvistelevä pöljäni! sinähän loihdit hurmaavia mekkoja käden käänteessä!
...öööh, kehtaisikohan kysäistä... no, varmistan kuitenkin ettei mene viikonloppu pilalle: eihän se suoli vaan kuulu siihen mekkoon?

okei, ihania hääjuhlia toivotan, me vaikka huomenehtoolla kohotamme morsiusmaljan vihkiparille blondin ja epsoon kanssa!

voikaa hyvinkin siellä sisukairassa (tuo oli tahallinen)

Anonyymi kirjoitti...

EY
情趣用品

提供上千種成人商品線上購物服務--專營情趣商品、男女自慰用品、性感睡衣、情趣用品批發、自慰套、SM商品、逼真情趣娃娃、跳蛋、按摩棒、同志用品、TENGA飛機杯..,可線上刷卡及貨到付款。 ... 收到的東西會有情趣用品的字樣嗎? 轉帳之後,如何通知這筆款項是我付的
導航

Hanni vielä: kirjoitti...

... ja nyt täälläkin tuota spämmi-sokellusta. Voi tyhmä!