8.7.09

Markkinahumua ja joulutorttuja.

Aa oli järjestellyt myyntituotteita myyntiin aamusta ja iltapäivällä avustanut ongenkoukun puusta irrottamisessa. Markkinamiehen onki oli jäänyt puuhun kiinni ja Aa oli kiivennyt sitä irrottamaan. Kuten Jane sanoi aiemman kirjoituksen kommentissa: Markkinoilta voi saada mukavia kokemuksia:) Totta tosiaan. Aika kivaa markkinamiehillä, kun kesken päivän voi lähteä käymään ongella. Karkkia oli saatu palkaksi kaupan muovipussillinen ja jokunen hilu, joilla poika oli käynyt ostamassa Ceelle paidan kirpputorilta. Jotenkin liikutti mieltä. En anna sen häiritä yhtään, että paidan merkki oli "sisters point" ja koko M/L. Tiedättehän te, että niukat naisten mallit näyttävät juurikin sopivilta 3 vuotiaille. Ajatus oli kuitenkin hellyyttävä:)

Tänään ei syöty vanukkaita, mutta leivottiin *hihhii* vuodenaikaan hyvin sopivia joulutorttuja. Uskokaa tai älkää; jos Joulun ja Juhannuksen paikkoja saadaan vaihdettua, se saattaa olla juuri minun ansiotani!

Luin tänään ilahduttavan kolumnin, joka käsitteli Raamattua. Siinä kerrottiin Suomen lasten Raamatusta. Pitänee käydä tutkimassa kirjakaupassa tätä teosta. Vai mitä olette mieltä tästä kuvauksesta: "Job syö sisupastilleja, Simson kuivaa tukkaansa sähkökihartimella ja Mooseksella on jaloissaan crocsit, kun hän vihoissaan särkee laintaulut. Kuningas Salomo pitelee korviaan, kun naiset huutavat kurkku suorana riidellessään lapsesta." (Tämä siis suora lainaus Susikairan sanomien tämän päivän kolumnista.) Mutta eikös vain kuulostakin hauskalta tuommoinen selkokielinen, huumorilla höystetty ja päivitetty malli?

7 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Mie voisin kans viettää joulua juhannuksena... ai hiisi kun rupes teken mieli joulutorttuja... nam!

Kuullostaa varsin hauskalta tuo uudistettu lasten Raamattu... voisi kiinnostaa pikkuvintiöitäkin aivan uudella tavalla... varsinkin kun kuvituksesta löytyy aikaamme sopivia tuttuja asioita...

Hanni kirjoitti...

Hyvää joulua! Olet jo toinen, joka tällä viikolla leipoo torttuja. En mie kuitenkaan, mutta eräs tuttuni. Ai niin, on mulla omia gluteenittomia torttuja pakkasessa, kun en ole raaskinut heittää menemään. Mutta onhan se joulu ensi vuonnakin, ja torutu valmiina pakkasessa. Ja Aa ON hellyttävä.Kertakaikkisen ihana rakkauden osoitus Ceetä kohtaan.

Aino kirjoitti...

Kyllä joulutorttuja voi ihan hyvin leipoa ns. sesongin ulkopuolellakin, jujuna vaan on, että silloin niitä kutsutaan tähtitortuiksi :)

Nimetön kirjoitti...

Hei! Blogisi on aivan ihana, hauska ja lämminhenkinen! Päädyin tänne kaverinkaverin blogin kautta, ja luin merkintöjäsi jo pitkältä pätkältä. Itselläni ei ole blogia, joten en valitettavasti voi "kutsua kylään" - mutta toivotan sinulle ja perheellesi ihanaa kesää!
T. Birgitta

Susikairan akka kirjoitti...

Patina:) Kivaa, että muutkin voisivat siirtää joulun juhannukseksi. Tällä tavoin saataisiin myös juhannuksen hukkumistilastot tietysti pienemmäksi, siis jos juhannus olisi joulukuussa:)

Kiits Aimo, nyt miekin olen ajan hermoilla: siis tähtitorttu:)

Hanni:) Miten mukavaa kuulla, että muillakin joulutortuttaa keskellä kesää!

Birgitta, Kiitos:) Ja tervetuloa jatkossakin kylään tänne Susikairaan! Kuin myös, ihanaa kesää sinulle!

Saanel kirjoitti...

Juu, hyvää joulua vain : ) Luin nopsaan otsikon ja uteliaana tavasin varmaan kahteen kertaan läoi ennenkuin luin otsakkeen uudelleen. Jep jep, ei se ollutkaan marihuanaa ja joulutorttuja.....

Eeva kirjoitti...

Hei, mullakin on torttutaikinaa vielä pakkasessa. Mitenköhän saisin yhdistettyä vielä mansikat siihen, kun niitä pitää nyt syödä kun niitä saa.