17.7.09

Mieletöntä! :D

Olin juuri tulossa kertomaan, että aikataulutin huomisen polttari/synttäri-tuplabuukkauksen ja sitten olin tänä iltana kesäteatterissa töissä kahvimuorina/yleisönä ja nyt sitten Aa on oksennus/ripulitaudissa/kuumeessa ja äitini soitti, että Beellä on kova kuume ja koti-ikävä ja noista sairastumisista johtuen jää sitten hieno aikataulutus hyödyttömäksi. Olisi siis tullut perinteinen "juputus", "ärsyn-ärsyn", "vali-vali"-postaus, mutta eipä tulekaan!

Olen nimittäin juuri riehunut sohvalla hyppien ja pörhältänyt kunniakierroksen pihalla, juonut suuren lasillisen limpparia voiton maljana: SILLÄ MINÄ VOITIN! STANSTAN ARVONNASSA SEN HURMAAVAN KALEVALA-KORUN! (Anteeksi tämä huutaminen näppiksellä, mutta säälikää silti tätä meidän miesväkeä vähän, nimittäin minä huudan myös täällä ja suureen ääneen!!!) Käsittämätöntä oikeasti on se, että Mimosa vasta hösysi Hannin arvonnassa ja leikkimielisesti ajattelin, josko hösyäminen parantaisi minunkin mahdollisuuksiani ja miten kävi! MINÄ VOITIN! Ou jee! Pari loikkaa vielä!

S.A.

Olisin saattanut siinä alkuperäisessä juputuskirjoituksessa juputtaa myös sanasen siitä, että Ukko kysyi juuri äsken, että mitähän sitä sille kaverille ostaisi lahjaksi? *Miehet*Huoh*
Niin, synttärit on huomenna ja kello on nyt kohta 22:30. Ja niistä synttäreistä on tiedetty viikkoja!
Varsinainen Jannu Huoleton! 8O

2 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

Hassua :D Taitaa syntyä hopottamisbuumi kaikkiin tuleviin arvontoihin. Sitten kai se voittaa, joka hoputtaa pahiten.
Mutta onneksi olkoon Akka! Enkä voi olla edes yhtään kade, kun en tiennyt koko kisasta ;)

stansta kirjoitti...

Voi sua ja Deetä - on siinä poitsu saanut kyytiä kerrakseen! :) Poing-poing...

ONNEA VIELÄ KERRAN , ainakin..! :D