7.7.09

Löytötavaroita ja suklaavanukasta.

Ostetaan tarjouksesta 12 purkkia Kidius-suklaavanukkaita. Kotona Ukko huomaa päiväyksen menevän umpeen tänään. Tarjoillaan lapsille yhdet ja tuputetaan toiset. Uhraudutaan itse, ettei vain huonoksi menisi. Syödään 3 per lärvi Ukon kanssa... Akka katsoo päiväystä purkin pohjassa ja toteaa vanukkaan todella menevän vanhaksi, mutta vasta 7.8.2009!!! Säästetään yhdet lapsille aamupalaksi. *ööööörrrrggghhhh*

Aa oli löytänyt kavereidensa kanssa polkupyörän, jonka veivät poliisilaitokselle. Poliisit kiittelivät reippaita poikia. Sitten löysivät puhelimen, jonka numerovalikosta soittivat "äidille". Puhelimen omistaja tuli hakemaan puhelinta ja pojat saivat 10 €:n löytöpalkkion. Eikö tuommoinen kannustakin kunnon kansalaiseksi? :)

Yritän nyt saada suklaavanukkaan riehaannuttaman Deen aloilleen. Myllerrys onkin tänään niin valtaisaa, että ihan pahaa tekee. Kieltäydyn uskomasta, että kolmesta vanukkaasta voisi tulla huono olo:X

4 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ahneen loppu janiinedelleen :D Dee-parka, riekkuu tietenkin pitkin yötä sokerihumalassaan...

Hanni vielä: kirjoitti...

... ja takaisin lisäämään: me syötiin Esikoisen kanssa sunnuntaina grillaamamme makkaraa. Oltiin yhdet makkarat syöty, Esikoinen aloitteli toista, kun jostain syystä päätin tarkistaa päiväyksen roskikseen laittamastani pakkausmuovista. Sunnuntai oli 5.7. ja makkaran viimeinen käyttöpäivä oli 29.6. Eikä me rautamahat tultu edes kipeiksi :)

Patina kirjoitti...

Suklaavanukas on herkkua... nam!!! mutta totta on, että kolmesta voi tulla jos jonkinmoinen "sokerihumala"/"makean yliannostus"... mutta ei hätää, kunhan muistat syödä vastapainoksi jotain hiukan suolaisempaa... kohtuudella kuitenkin, ettei keräile nesteitä kroppaan ;)
Mahtavaa, että joku on palkinnut löytäjät palkkiolla... se jää mieleen ja kannustaa jatkamaan samalla mallilla... taas tulin niin hyvälle mielelle kun luin blogiasi!!! :D miellyttävää tätä iltaa ja huomista päivää ja sen jälkeistä ja sen jälkeistä ja ..... olis kai tuon helpomminkin voinut sanoa, mutta... ;)

Sipulix kirjoitti...

Yähhäh, varmasti etoo! Mä oottelin koko ajan, että puhelu tulee SULLE siitä pyörästä :DD siis että pojat ois löytäny sun pyörän jostain...reippaita poikia!